Værdier, tanker og visioner
omsat til visuelt udtryk.

Pixels eller millimeter. RGB eller CMYK.
Grafikken skal bære indholdet frem, uanset om det er on- eller offline. Ikke to løsninger er ens,
fordi alle kunder er forskellige. Det er kreativitet og professionalisme, der er på spil i fællesskab.
Cphmass leverer grafisk design og art directing både til print og web. Samt alt fra logo-design,
plakater og visitkort til større dtp-opgaver, annoncer og tryksager.

Identitet & koncept

MUN Men Up North

Det visuelle online univers; som komplet løsning eller nyt style sheet til eksisterende cms. En webshop, hvor kunderne hurtigt finder, hvad de leder efter og køber det. Effektiv SEO, der gør websitet det foretrukne valg.

Plateau Gin

Tonny Svensson fra Plateau Gin har over relativ kort tid haft 2 logoer og 2 etiketter men aldrig fået følelsen af at hans brand matchede flaskens indhold.
Efter et længere møde med Tonny blev der dannet grundlag for trinvis at etablere den stil og det image Tonny ønsker for sin Gin.
Tonny Svensson fra Plateau Gin har over relativ kort tid haft 2 logoer og 2 etiketter men aldrig fået følelsen af at hans brand matchede flaskens indhold. Efter et længere møde med Tonny blev der dannet grundlag for trinvis at etablere den stil og det image Tonny ønsker for sin Gin.

Concept Gardens

For Concept Gardens designede vi i første omgang et logo i 3 versioner til hvert sit arbejdsområde og leverede en Micro Identitet.
Efter kort til blev vi fast inventar hos Concept Gardens og i dag står vi for hele den visuellelinje - illustrationer, grafiksdesign, fotografi og online.
For Concept Gardens designede vi i første omgang et logo i 3 versioner til hvert sit arbejdsområde og leverede en Micro Identitet. Efter kort til blev vi fast inventar hos Concept Gardens og i dag står vi for hele den visuellelinje – illustrationer, grafiksdesign, fotografi og online.

Team Masskinen - Advanced Athletes

Det visuelle online univers; som komplet løsning eller nyt style sheet til eksisterende cms.
En webshop, hvor kunderne hurtigt finder, hvad de leder efter og køber det. Effektiv SEO, der gør websitet det foretrukne valg.
Det visuelle online univers; som komplet løsning eller nyt style sheet til eksisterende cms. En webshop, hvor kunderne hurtigt finder, hvad de leder efter og køber det. Effektiv SEO, der gør websitet det foretrukne valg.