Identitet & koncept

MUN Men Up North

Det visuelle online univers; som komplet løsning eller nyt style sheet til eksisterende cms.
En webshop, hvor kunderne hurtigt finder, hvad de leder efter og køber det. Effektiv SEO, der gør websitet det foretrukne valg.
Det visuelle online univers; som komplet løsning eller nyt style sheet til eksisterende cms. En webshop, hvor kunderne hurtigt finder, hvad de leder efter og køber det. Effektiv SEO, der gør websitet det foretrukne valg.

Craftmanship Teaser

Produkt & image fotografi

Til Men Up North har vi speciel støbt beton plader til at skyde deres produkt billeder på.
Vi var enige fra begyndelsen om at MUN’s smykker ikke skulle skydes på en generisk hvis baggrund men på noget med lidt mere kant. Vi var flere forskellige materialer igennem før vi besluttede at støbe 8 forskellige beton typer og nuancer og efterfølgende valget 2 til deres produkter.

Det gjorde bestemt ikke opgaven lettere men et resultat som vi kun kan være stolte af og en rød tråd i MUN’s maskuline univers.

Når man, især som mand og dreng, shopper rundt efter plakater til hjemmet, værelset, kontoret eller garagen er der ikke rigtig meget at komme efter, som ikke er rettet direkte imod kvinder, damer, pige, tøser, prinsesser men det vil vi gerne ændre lidt på!

En af de ting som, for alvor var med til at sætte gang i maskineriet var denne lille udtalelse:
Gud, hvor kan man blive træt i hovedet af at kigge på alle de fransk inspireret fimse ting konen og moderen hiver med hjem…
Alle kende jo godt det at hun kommer slæbende hjem med den ene franske ladeport efter den anden, købt i en svensk gårdbutik nord for København…
Uanset om man så bor i et beton-helvede på Vestegnen, parcelhus i Herlev, et rækkehus i Skive eller hvor man nu måtte bo…
… scenariet er ofte det samme, det er ikke din ladeport!!!

Klik rundt og se hvad vi har at byde på, der er bestemt ikke kun plakater til mænd og drengerøve men det er os der laver dem!

MUN – Men Up North